New Year

2009 is at the door ..., Remember , Life is short , break the rules , forgive quickly , kiss slowly , love truly , laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile :) Happy New Year !

Nyårslöften har vi alla

Heej , idag så är det nyårsafton :) , ska gå på nån fest idag , o sånt . Och jag har tänkt med mina nyårslöften ... Ja har väl några som att jag vill ha bättre betyg som mer MVG o sånt , ska inte skjuta upp allt i sista minuten. O sen så ska jag vara mer aktiv , he , det var typ mina nyårslöften :)  , o det här inläget kmr nog vara mitt sista i år om jag inte hinner med ett till , innan 7 för då ska ajg iväg ,, men får se med tiden , ajuste 1 till grej GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA !!




Australia

Heej ! Idag så var jag med Ida , typ hela dan :) Vi gick på bio , på filmen Austrailia , som var väldigt lånt , 3 timamr :P .. lite jobbigt och så åt vi upp våra snack på 10 min början av filmen så ... ehh aa. Men filmen var annars väldigt bra , var en gullig liten pojek som hete Nullah o som pratade så gulligt ... naww .Efter filmen så gick vi runt i stan , runt hötorget. Jag letade efter nåt till imorn , till Nyår och så hittade jag typ en svart klänning ;) Efter det så gick vi o åt cheesburgare , och sen så gick vi till Kungstregården , vi ville åka skridskor men det var stängt där man hyr de så ska träffa henne på fredag ist :) And thats been my day so far ...

Imorn så är det Nyår :) skulle typ träffa Alex på dan och sen så ska jag till nån fest , får se hur det går :) , Patricia . P




Spiderman 3 och In Bruges

Hello , me old mates ;) har varit hemma hela tiden och kollat på filmer typ  -_-  ... Var lite action sugen , så har tittat på action filmer idag :P som Spiderman 3 , Batman , o annat. Min mamma hyrde nån action komdei som heter In Bruges , ska kolla typ på den efter Prison Break :) , Nån ny film med Colin Farrell ...  kmr en trailer av den . Va tycks ?

Patricia . P



Tråkigt , hemma :(

Heejsan ! Idag så ska jag typ hänga hemma , tråkigt men vad ska man göra ... Måste läsa nån tråkig bok på eng , blää ,, sen får väl hitta på nåt , mamma skulle hyra några filmer , så får se vad det blir :P men ser fram emot imorn :) , ska träffa Ida ., har inte träffat henne sen vi fick Jullov , så det blir roligt :)

Hörs senare , xoxox Patricia

...


Take a chil pile ?

Heej på er alla :) , rubriken blev lite konstig but who cares .. Idag så vaknade jag typ vid 12 , men låg i sängen tills 1 . Fattar inte vad det är fel på mig ? Igår så kunde jag inte heller somman , smsade Ida , för hon kunde inte sommna heller :P .. men tillslut så somnade  jag vid 4  :$. På eftermiddan så träffade jag Sandra , Linus och Victor . Vi gick och såg på Yes man !! :)  var väl okej , men rolig var den :P , ajusste fick en sen julklapp från S , en film med Hayidena Christian , Jumper , tack <3 S Filmen slutade typ 8.30 , och efter det så gick jag hem. Nu så tittar jag på 3an , nån film som heter Ett päon till farsan , nån familj som åker runt i USA  , :S . Får se om jag sommanar idag , tror inte det ...


God natt , för er som ska aova , xoxo Patricia






Movie Night !

Heej , väntar tills Gladiator ska börja :P  , börjara typ om 2 min , !!!!!!! Aaaa , saik !

                               
                

Makes a perfect combination !
 

Ny mobil

Heej :) , idag så har det inte hänt mkt. Kunde inte sommna igår , så jag sommnade till slut kl 3 typ , skit jobbigt ... och så vaknade jag 1 . Men åkte in till stan shoppade lite. Fick en ny mobil idag också , en sen julklapp ;) , snygg är den också , heh , ska kolla lite på tv elr nån film just nu. Är spänd , för ska kolla på Gladiatorn senare , can´t wait :D !! Gillar den filmen , verkligen en utav min favoriter :)

Puss o Kram , P


!


Julafton och Juldagen

Heej ! Igår så var det Julafton :) , väldigt mysigt. Först så åkte vi till Täby , hälsade på min mormor o resten av familjen. Där så åt vi julmat och öppnade klapapr och sånt. Fick pengar , presentkort, väska , smycken , filmer , böker , parfym o andra saker :). Efter det så åkte vi hem för en stund ,  kl 9 typ. Och efter det  så åkte vi till några kompisar som bor vid Stureplan, där så fick man också några klappar. Idag så hade vi gäster hemma. Åt mat , prastade o sånt . fick då också en julklapp ;P. Imorn så ska jag till stan och shoppa typ, de har REA nu :D , och så skulle jag kolla på nån ny mobil , för min har helt gått sönder so ...

Just nu så kollar jag på nån film som heter L.A Confidenatal elr nåt sånt , den är väl bra :S , Och längtar tills lördag. Ska gå p´å bio med några kompisar , på Yes man , alla säger att den är skit rolig , så ska se den :)

Måste kila nu  , xoxo Patricia <3


Photofunia :)


 


Pictures






Min Dag


Dagens låt: South - Paint the silence
Dagens dusch: ska nu
Dagens frisyr: Uppsatt i en knut
Dagens smink: Mascara, rouge
Dagens händelse: klä julgranen
Dagens planer: läsa engelska boken
Dagens vill ha: en ny mobil
Dagens saknad: bortresta vänner :(
Dagens drog: tv:en
Dagens tråkigaste: sitta hemma
Dagens finaste: utsikten från fönstret
Dagens måste: sova
Dagens dricka: te
Dagens köp: nada
Dagens mat: nudlar
Dagens sjuka: ont i magen , typ ..
Dagens kärlek: Hmm..
Dagens mående: Hungrig
Dagens Kommentar: Childproof


Trööött

Heej , igen :) , har inget att göra fast än jag är trött , och kollar på en film :P , tänkte bara skrivia det här lila inlägget innan jag går och lägger mig .Ajuste , imorn så ska jag nog gå och köpa de sista julklpparna till några ( you know , who you are :) )

Godnatt , sweet dreams , Patty





Utkast: Heej :) ...

Heej :) , idag så har jag städat mitt rum , ganska tråkigt men behövde göra det  , så köpte vi våran gran idag. Annars så har det inte hänt så mkt ,imorgon så vet jag inte vad jag sak göra , men nu så ska jag kolla på the simpsons ..

Ciao , Patricia  <3

( 2 dagar kvar till Julafton )


21 December

Heej ! Idag så hängde jag med några kompisar. Var i skansen ? ( helt värdelöst , don´t even know ) Sen så gick vi till grönan , där åkte vi Vilda musen 1 gång , o det var allt. Och där så tog Sandra en julgran o alla kollade på oss. Men de gav ut typ 300 julgranar grattis , så hon passade på o ta en ... Och så tittade jag på en jättte bra film, Sorlig och romantisk , The Notebook :( .....

Extra facts , P.S har ni sett Robert Pattinsons nya hår ? Har klippt det kort, vet inte om det är snyggare elr fular ::S , ?

http://www.itmommy.info/2008/12/robert-pattinsons-new-haircut-robert.html


Hörs imorn , Godnatt :)

( 3 dagar kvar till Julafton )


LOOOOV !

Heej , äntligen så är det lov :) , igår ( fredag) så hade vi avslutning , kmr o sakna alla :( , så tråkigt när de som man älskar åker bort så långt :( ... men ändå så finns det några folks kvar i Sverige :). Efter avslutningen så var jag med Sandra , vi gick runt o sånt  för hon skulle köpa julklappar , sen så gick vi och åt på Mcdonlads. Och där så var det några killar som hade med sig en sån där stinkbomb elr aa ni vet. Och så stank det , fy fan vad äkligkt det vad ... Idag så har jag inte gjort så mkt , tittat på filmer , the breakfast club och typ jul filmer. Imorgon så ska jag träffa några kompisar.

Ha det så skönt  , Patty <3


( 4 dagar kvar till Julafton ! )


2 dar kvar till lov !

Heej , ohh . längtar till Jullov :) !! Så skönt , ingen skola i 3 veckor !!! Inget plugg och inga jobbiga lärare som går på nerverna :P .... Nu så ska jag kolla på V.Ä.N.N.E.R  , puss


OMG

Heej , gud vad jag är sämst på att skriva i min blogg , men lovar , ska skriva mer. Igår ( tisdag) så var jag hemma. Jag mådde inte så bra så jag fick chilla hemma. Och på kvällen tittade jag på Titanic , som de säder typ 2 gånger per år på tv3  ,ha. Men idag så var det skönt. Först på engelskan så tittade vi på Bend it like Beckham , med Keira Knightley. Och sen på spanskan så tittade vi på Scream :) , och på science så var vi ute , och så fick man göra vad man ville.






See , ya wouldent wanna be ya ............

Hhaha


Helgen + Måndag

Shuuu ! , I Fredags så var jag med Alex i stan. Vi gick runt o sånt. Sen så köpte vi julklappar o gjorde olika sakjer. I lördags så var det Lucia. På dan så träffade jag Magda , Cissi , Sara och Amanda i Mcdonalds. De åt typ frukost elr nåt sånt. Efter det så åkte jag hem till Magda. Där så stannade jag inte så länge för sen så ålte jag hem till Karolina , de hade Lucia o det. Där så gkorde vi olika saker .... , Och igår så var jag med Ida på grönan , haha roligt , blev helt snurrig o mådde inte bra :P men vi hade ändå skojigt :). Idag så var det tråkig . lång dag i skolan. Frst så orkade jag inte gå upp , och det gjorde så jag missade bussen så jag kom sent till skoolna. Men som tur så var vår lärare också det . Och efte lunch så hade vi science o dubbel matte. Men vi arbetade bara i 15 min i science , för Mr .Ram bråkade med Isaak i 25 min typ såå det var skönt. Ajuste , köpte en ny bok idag , NEéw Moon , 2 delen av Twlight , och den är väldigt bra , specielt på engelska :) . O det är så skönt att vi inte har nåt plugg , tittar baara på filmer o sånt i skolan , och det är bara 3 dar kvar innan lovet börjar  , skönt !

Hörs senare , P

<3


Ny blogg ,

 Heej , har skaffat en ny blogg , gillade inte min förra :S

HUGS N KISSES
            
                      PATRICIA

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0