The Saturday Yesterday

Hello :) Är det bara jag som älskar vädret elr vad ? ;) åhh och imorgon så ska deet var 28 grader !! :O Och det är bara typ 10 dagar kvar till Sommarlovet !!! Längtar så mkt ! Men nog om det , ska berätta vad som hände igår ;). Först så var jag i stan , köpte ett par shorts och en tröja , och sen så råkade jag träffa Magda :) Så var med henne :) Sen så träffade vi några personer , och sen träffade vi Karro :) Vi gick runt och letade efter kläningar till avslutningen men ingen hittade nåt :P . Men efter det så gick vi iaf runt stan och sen så gick vi och åt på Taco bar , och sen så gick vi till donken vid Kungstregården. Där så träffade vi Ida , men så åkte jag och Ida hem till mig en stund och efter det så åkte vi till grönan :) Var inte så kul på början då , det var skit långa köar till allt och sne träffade vi olika roliga personer , hahh elr hur Ida ;) . Och sen så blev vi varnade :P heh , knäppa människor detfinns där ... Men efter så åkte vi hem , och på vägen så hade vi också kul. Och idag så har mina föräldrar åkt  till Polen , de åkte typ för 3 timmar sen och kmr på Onsdag , so that means that im stucked with my granny .. hahah .... får se hur det går :P. Men just nu så sitter jag och kollar på Simpsons , så kul har jag det här hemma :P. 

Men hörs senare , får se vad jag gör idag :) 


Åhh .... vi åkte här äckliga tjätlaren elr va den heter , åhh jag mår så såligt ut av den , jag tror alltid att jag kmr ramla i vatnet , läskigt !! 

Torsdag och Fredag !

Hello snyggingar ;) Igår så var det en skön dag , vi hade vikarie , Eva :P på våra 3 engelska lektioner :D hahha , inge n lyssnar på henne . Och sen sen på rasten så var vi lite konstiga , ( några girls ;) ) Harry Potter , kan jag bara säga ;) . Men efter skolan så hängde jag med Maggie och Amanda :) Först så gick vi och åt på BK , hah magda gjorde sin egen foundation glass :) . Och efter det så åkte vi hem till Amanda en stund och så var jag tvungen och åka hem . 

Och idag så började min dag verkligen dåligt. Vaknade kl 7 men var så trött och gick o la mig igen , så att jag vaknade kl 7:45 ist !! Hade försovit mig. Och sen så var min buss sen. Och jag var 25 min sen :P . Verkligen en dålig start på morgonen. Men sen så blev det bättre med vädret !! :D . Och efter skolan så hängde jag med Sara , Magda , Amanda ,Cissi , Alex , Leo och Adrian till Hötorget och där så träffade vi Carolina :D !! Men var tvungne och gå senare för jag skulle träffa Ida ;) <3. Och det gjorde jag . Först så gick vi och åt på Kungsan , och efter det så gick vi runt , satt isolen och åt B&J ;) Och efter det så gick vi på bio. Vi gick och såg My bloody Valentine 3D !! Omg , hahaha alal skrek och Ida skrek hela tiden och hon krossade nästan min hand !! Hhah ne men den var läskig , hatar den där Harry som gick runt hela tiden och mördade folk !! ohh och slutet !! Och vi var på team TOM , eller hur Ida !! Men kan bara säga att min dag började dåligt men slutade väldigt trevligt ;) 





Manchester United VS Barcelona !

Heejsan igen ;) Kollar just nu på 6an , och sår 2 - 0 mot Barcelona . YES !!!!! GO BARCI !! :D 



Its movie time !!

Hello :) sitter ensam hemma och ladar låter till ipoden ;) Och så kollar jag på 3an , filmne " The Wedding Planer" har sett den typ 4 gånger eftersom de släpper den filmen helatiden :P .... phss ! 

Was up MTV

Hello ;) Sitter just nu och kollar på MTV på Cribs och äter Oreos , love them  ;)  Hahah , var ute förr och kom hem ett tag sen :) . Och det är så skönt nu för vi har inga läxor längre :D !!! Najs ;) Kan bara slappa och göra vad man vill ju <3 


The good stuff ;) ohh yeah ! 
                                           

A frienf in need is a friend indeed

Hello :) Skrev tyvär inte igår för jag kom hem sent och så var jag väldigt trött :P. Men igår så var det en lång dag i skolan , för vi hade gympa , men vi var iaf ute :) Och det var så varmt igår !! :D . Men efter skolan så var jag med Ida :) Först så gick vi tiill ICA och köte dricka och en jäe stor smaskig kladdkaka ;) Och efter det så åkte vi till Söder ;) tog massa med bilder som kmr snart :9.

Och idag så hade vi en lung dag :) Var så glad för vi inte hade dubbel science :DIst så hade vi dubbe lSo och så kolade vi på nån dokumentär med Leonardo Dicaprio om miljön :P hehhe. 

Puss o Kram <3 














Lite bilder från igår ;) 


Shit Yanninn :O:

Tjenare ;) Har gjort min So och har kollat på nån film nu , som heter The Village på 9an :O  , Tydligen så är den baserad på en riktig händelse !!




Lång Helgen och Måndag !!

Ojj , hej !! Har inte kunnat skriva , för har varit väldigt upptagen de senaste dagarna :). 

Fredag : I fredags så var jag med Ida på Grönan :) Vi hade det roligt , som alltid ;) Jag åkte fritt fall och tilten förstag ången :O !!! Och jag älskade det ;) !!  Sen så träfffade vi Eric Eriksson , ha som gick i åran skola , han skulle åka tilten men han fegade ur :P he så vi fick åka med hans polare ist . Och sen så haände andra grejer ;). Senare på kvällen så kom min syssling hit :) 

Lördag - Söndag : Då var jag med min syssling och hennes familj och så gjorde vi olika saker , eftersom det var första gångne de var här ;) Så vi åkte runt till olika ställen och sånt :) 

Måndag : Idag så var det skönt , elr vi gjorde ty ingenting , på maten så var vi ute i den varma solen !! :D Älskar vädret idag !!!! Happpy !! Och det bästa är att det är ungefär 2 veckor kvar till sommarlovet !!! ;) . 




                                                                                 Åhh längtar tills SOMMAREN !!  <333


MACPAC DAY !!!

Hello my babes ;) Igår så var jag med Magda :). Först så kom hon hem till mig , gjorde olika saker , kollade på film , åt och sånt. Och efter det så åkte vi till bion. Och så såg vi "Änglar och Demoner" :) var ganska bra :). Hahah vi satt på balkongen , och älskar o sitta där , kastade popcorn på folk och skrattade helatiden om en sak , hahah !!  E
fter filmen så åkte vi hem till magda en stund , och efter det så åktevi till Djurgårn ;). Vi gick på nån grillfest där , men vi svårt och hitta det , men var roligt där. Träffade nya personer och några som vi kände ;) . Så det var kul. Och efter det så var klockan sen , och jag hade inga pengar och så orkade jag inte åka hem , ås jag sov hos maggie :D. Very najs ;). Kom hem typ för 1 timme sen och kl halv 3 så ska jag möta upp Ida vid odenplan :) . 
Have a nice day ;) <33



I´m back !

Hejsan :) kom typ hem för en halv timme se . Var på IKEA och köpte likte saker , som örngott ,lakan , ljus , orhiderer mm :)
Och sen så handlade vi mat , och sånt. Men nu så ska jag gå och kolla på nån film elr nåt :) 

HUGS AND KISSES <33 

Onsdag :)

Heej :) idag så har det vari en ganska skön dag :) På engelskan så hade vi vikarie , och sen så hade vi prov på spanskan och på science;) gick väl bra , typ :P . Och är så glad för vi är lediga i 4 dagar nu !!! :D LÅNG HELG !!! :O . Och har planert saker ;). Imorgon så ska jag träffa my beutiful mac :) och på fredag så ska jag träffa ida ;) fuun fun stuff , och sen så ska min sysling från England komma hit till Shweeden , från frdag till måndag :) . Och senare idag så ska jag åka till IKEA :) Ska köpa kuddar , och sånt för min nya säng och andra saker :D . Skirver senrea :) PUSSSSSY !! 




Tisdag Kväll med Desperate Housewives

Hej igen :) Har övat science , men ska öva lite till senare , men just nu så kollar jag påDesperate Housewives ;) !! 



Lång Tisdag ...

Hejsan !! Kollade nyss på Gossip Girl :D . Åhh vad jag älskar det programet , det kmr nya saker hela tiden , You just have to love it !! Men idag som sagt så hade vi spanska prov ,och det gick bra :) så ät nöjd , men imrogn så har vi ett till spansak prov och physik prov , orkar verkligen inte , men måste gå och öva snart :(. Men idag på datan så kollade vi på Transformern , eller det var typ bara jag för alla andra körde Trackmania :P. Och på gympan så hade vi fucking beep test !! Skit jobbigt ! 

Ciao :) 

                                                                                                        <3

Warm Monday !

Hello :) Dagen började med att jag kom typ 20 min för sent till skolan , eftersom jag försov mig :P. Vaknade kl 7 men sen så stängde jag av mitt alarm så då vaknade jag kl 8 , haha :P. Men det var ändå en skön dag idag. På spanskan så hade vi vikare , och så åt vi i Science center idag !! Yes ! Och på matten så fick vi öva på science , och typ göra ingenting , och sen så hade vi vikarie igen på home economics som vi kmr typ ha fram tills lovet :) . Efter skolan så hade jag hemspråk och idag så var det våran sista lektion ! :D , Happy days !! Och efter skolan så åt jag thai på Sawadi :) Imorgon så har jag prov på spanskan :( vi har prov på allt som vi har gjort under året , orkar verkligen inte :P , så måste gå och öva nu , har bara övat lite. Och det bästa med den här veckan är att jag bara har 2 dagar kvar , den här veckan:) Ledig på tors och fre !! 

P.S GRATTIS IDA PÅ 15 ÅRS DAN !!! <33 HOPE U HAVE A GOOD DAY !!  <3 







Very najs wekkend !

Shooosan ! Sorry att jag inte har skrivit så mkt , men har inte haft tid :P. Men ska skriva lite om helgen nu ;). I Fredags så var jag med Ida , Caroline och Josefine , efter skolan :) Alla var hungriga så vi gick in i BK och åt :) . Sen så åkte jag till Grönan med "Emma" heh , det var väldigt roligt !!!! Och varmt ;) . Och igår så var jag med Karro , Anton , Viking , Magda , Veronika och Dominka :) . Först så träfffade jag Karro och Magda och sen så träffade vi Viking och Anton , och så åkte vi hem till Vevs house i Vårberg :) Där så grillade vi och hade mysigt  :) . Och efter det så åkte vi alla till tekniska , träffade några vänner till Karro och sen så hittade vi en påse full med burkar , hah luktade sprit och allt :P Alla blev typ höga på luft , haha och sen skäpade vi ner med burkaran om sånt , kul kul !! Och idag så har jag varit i Kista gallerian och Barkaby ;) Shoppade och köpte många grejer :D . Nu så ska jag äta snart , och sen så måste jag göra svenskan och öva på spansak , har prov på tisdag :(.

P.S Grattis Cissi på födelsedagen <333 !! 

Science Fair ;)

Hello sweeties ;) Som agt så hade vi ju Science Fair :) . Var väldigt kallt på morgonen !! Men sen så kom solen och då så var det skönt :) Hade Acid Rain så fick prata om det och sen så hade vi vattenkrig , haha :P och så slutade vi kl 2 !! Blev väldigt gad :D . Efter skolan så åkte jag , Magda och Amanda till Hötorget. Och där så gick vi till Carolines skola , Stockholm International School !! Och måste bara säga : OMG !! Och den var hur cool som helst !! Ingen kan prata svenska där , bara engelska. Och när vi skulle hälsa på henne så vara man tvungne och gå till deras reception och skriva sittt namn på ett paper med alla visitors . Älskar den där skolan ;) och den ligger på ett skit bra ställe ju :) . Och efter det så träffade jag några nya personer , kompisar till Carro :) Och efter så åkte jag hem , och snart så ska jag göra min MVG essay som är till imorgon :P , skriver mer senare :) , See u later <33 




Tisdag och Onsdag !!

Hey Gorgeous !! Sorry att jag inte har skrivi så mkt , men ahr bara haft för mkt o göra :P . Igår så hade vi spanska presentation och det gick väldigt bra :) och sen så hade vi gympa , skulle ha orengtering (?) men ist så körde vi fotboll -_- och så gick det dåligt ... Gjorde illa mig i foten , så kunde inte gå och den blev lila o allt .... inte roligt . Men efter skolan så gick jag med becca , sara och alex hem till becca för att göra vårt scienc project , som vi har till imorn. Och då har vi science fair , vilket betyder inga lektioner !!!WOHO !! Och idag så har jag varit hemma because of my foot :( och bara legat i min säng , men har blivit bättre :) . Men ska gå tvätta mig och det och sen kolla på Greys Anatomy :) Puus o hejj :) 





Måndag :)

Hello :) And im back on track ! Som sagt så kom jag hem igår men var väldigt trött så jag skrev ignet :P . Men det var jätte kul hos As landställe :) . Vi hade varm väder och gjorde olika sakerr ;) . Senare på natten så kollade vi på " House Bunny" och "The unborn" !! Och de var väldigt bra och senare så kollade vi på nån gay movie med Collin Ferral :P hhaha och sen så la vi oss vid 3 och vknade vid 10 så jag var väldigt trött :P. Och idag så hade vi matte prov men då så hade vi vikarie :P , Eva , haha hokan inte ta hand om våran klass , men måste göra klart mitt science project , har lite kvar och spanska presentation :( så måste gå och jobba nu , men skriver ofc senare ;) , Puss o Kram ! P.S IDAG SÅ FYLLER MIN ÄLSKLING ÅR !! GRATIS MAGGIE !!! <3 

Ajuste !! Kom på att jag ska få min nya säng idag !! Hahh men de har konstiga tider :P , de kmr mellan 22:00 - 00:00 på natten , :P 

 

house-bunny1.jpg

 


 

unborn-poster_s.jpg

 



Godnatt bloggen

HejSka gå och bada , tvätta håret och sen gå o lägga mig ,,,, jag håller på o somma här , godnatt !!!

Movie and homework ?

Kan det funka ?heh ne men nu så ska jag kolla på Mr AND Mrs Smith , som började nyss :) den är ganska bra och går på 5an , om det är nåt för er ;) 



Try To Remember

Okej , det här är mitt sista inlägg jag gör nu , innan jag börjar med mitt project ! Kmr ni ihåg , när jag var sjuk så pratade jag med magda , då så lyssnade vi på gamla låtar och pratade hur minnerna kommer tbk , och visst gör de ;) Hahah kmr ihåg att jag gillade 5ive och tyckte att snubben som har piercing var så cool , hahah ! 











Indian Flavour

Hejsan igen ;) kom på nyss att jag har haft en konstig låt i huvudet nu ett tag , från e film :P Och så kollade jag på Slumdog millionare , hahah , totaly indian flavour ;) . Enjoy ! 



slumdog-millionaireT_110.jpg


Its Friday !!

Heejsan :) Idag så har det varit en skön dag :) PÅ music så fic kjag köra trummor :P haha men gick ändå bra , och sen så hade vi matte och då hade vi vikarei :D vilket det aldrig händer , så vi hade Eva , haha hon skriker bara :P och på choice så gjorde vi våra project till science fair :) . Men efter skolan så träffade jag Magda :) Först så gick vi hem till henne och sen så åkte vi in till Hötorget och träffade Veronika och Caroline :) Och träffade andra folk från Franska skolan ;) hehe. Men sen så åkte jag hem , har varit ute och handlat och sånt.  Och köpte godi , men mår dålig nu :(  och har så mkt att göra och ingen tid. Måste göra science projectet , spanskan presentationen , matten och svenskan , och sen så kmr jag inte vara hemma imorgon och kmr hem på söndag eftermiddag , för ska sova hos Alexs landställe ;) Fun stuff !!! Men ska börja jobba med mitt science project nu :P , skriver senare , LOVE PATTY <3 



Not good ...... :S  , kids , they try this at home :P 

Torsdag :)

Hello :) Idag så var det lungt i skolan , på engelskan så presenterade jag och Alex och vi fick MVG !! 30/30 AWESOME !! Och sen så fick vi gå ut på engelskan och läsa våran bok , som heter The Wave , men alla gick in igen för det var kallt :P Och efter det så hade jag prov , Och sen efter så träffade jag Maxine och Ida inne i stan. Där så gick vi runt och så köpte jag fina presenter till min Mags som fyller år på mådag !! Grattis älskling and many hugs and kisses !!! Är bara 6  dagar äldre än dig , plutten ;) Och sen så trodde jag att jag hade tappat bort mina nyklar , så jag letade de hela tiden men sen så hittade jag de ;) Och förlåt för jag inte har skrivit så mkt , men jag håller på och lära mig saker om min nya dator , så det tr lite tid ;) Men ska gå och göra en sak nnu , ses <33 







Sent inlägg

Hejjsan !!! Har inte bloggat för hade Birthaday !!! Fick typ 30 sms kl tolv på natten från några men mest från Mgda :D heh tack <3 Och så fick jag en ny dator !! ;) , Fick en apple dator , en iMac , håller på fortfarande och lära mig , för den är ju helt anorlunda. ,e idag så var det en skön skoldag , gjorde vårt science project på dubbel science :) 

Men så måste jag gå , måste installera program och gör min so :P , Ses <3 

Feeling a bit better nw :)

Hello my sugars ;) Har bara legat i sängen och kollat på filmer som Die Hard 2 , Sweeny Todd , 3:10 to Yuma och ska senare kolla på 27 dresses :P Jag vet , många filmer men har fått nya kanaler som canal + och tv 1000 så då finns det mkt att välja från ;) Och så har jag typ bara druckit te och ätit strepsils , tack Alex :) .



Saved me today ;)

Sjuk idag igen ...

Hi !! Idag så har jag bara varit hemma hela dan och tagit det lungt eftersom jag är sjuk :( Men ska nog gå till skolan imorn ;) Så det har inte hänt så mkt idag kan man säga , har kollat på Sweeny Todd :P och sen så ska jag köra lite läxor om jag mr ha nån ork :S , kanske skriver mer senare , Har det så kyl så länge :)




Sick today :(

Heej <3 Har bara varit hemma idag och legat i vardagsrummet hela dan eftersom jag är sjuk :(  Så det blev inget av med Maggie :( Men hade ändå roligt med henne , pratade i telefonen med henne väldigt länge , vilket alltid är lika roligt :D Thanks Mags ;) Och så har jag kollat på olika filmer på tv och bara typ druckit vatten och juice . Men snart så ska jag gå och bada och sen så ska jag gå o kolla på Spiderwick , som suger men har inget o göra ;) Och skriver nu med Magda på msn , och mnåste bara säga att vi har väldigt roliga och intressanta konversationer elr hur M ? ;)

Got to go now !!






Hahah Mags skickade den nyss !!

Sunday noon and my computer is damaged !!!

Godmorgon , elr det är typ mitt på dan elr hur man ska säga det :P Men vaknade iaf kl 10 , och ska gora nagra saker idag. Vet inte vad som har hant med min dator men nar jag vill gora åäö sa kmr det upp ['; istallet  , alla mina symboler ar helt fucked upped , ahhhh !!! ;{ kan inte ens gora smileisar !!!!! Maste verkligen plugga idag , science och Social Studies ska jag gora och sen pa kvallen sa ska jag traffa my other half , MAC !!! Wiho ! Maste ga nu , but i'll see u later \3
 

Lots a kisses from ME !!

YESS !!

Hola amigos ! På förmiddan så träffade jag R , vi pratade och sånt och sen så gick vi och åt på Mcdonalds. Och efter det så åkte jag till Östermalmstorg för att träffa min mamma , och på vägen dit då träffade jag Hilam och Nick :) Och sen så mötte jag min mamma  vid hennes jobb och senare så åkte jag hem. Just nu så kollar jag på Forrest Gump , haha älskar den filmen " Run Forrest , ruuuun !!!"  på 4+ som började nyss ;) Så ska kolla på den nu , för har typ inget o göra , omg im really bored now !!!


Valborg , 1 Maj och 2 Maj !!

Hello homies ;) Har tyvär inte skrivit så mkt , eftersom jag har inte varit hemma så mkt de senaste dagarna elr hur jag ska säga dret , har varit väldigt upptagen .Men så ska jag skriva vad som har hänt i helgen :) I Tors så var det valborg och då var jag med Mgda och company och killarna ;) Väldigt crazy var det , kan man säga !! Jag mötte alla vid Rållis , där så satt vi , ( några låg , heh ) och efter det så gick vi in på Mcdonalds vid Fridhemsplan , och sattt där och beställde mkt vatten . Sen så var jag tvungen och gå hem , medans all andra åkte hem till Magda.

Igår så var det ju Fredag ;) och då så gick jag till Grönan med Ida :) Vi hade väldigt roligt där , kan man säga , vi åkte bara insaine och katapulleten hela tiden , om och om igen ! Sen så träffade vi massa med människor och våra polare Oscar , Mattias och den andar snubben med piercing vid Katapullten !  ( de jobbar där , hah) Ajuuste , sen så gick vi in till spök huset !! Omg , kan ajg bara säga ,jag skrek hela vägen dit , och så väntade vi på folk , för det var en kille som sa att vi skulle dö , för vi vara bara 2 och ingen annan var där , men sen så kom det 2 killar och 1 tjej så vi gick in med de ;) Hah höll ena kille ndär för vågda fan inte gå sj där !! Och sen så började jag prata engelsk med de där som skräme folk , och jaga bara skrik inte på oss och skram inte oss :P och han som var där var från Brazilien ( som alla andar ) och bara dont touch me , u do not touch the ghosts :P Var hela dagen med henne kan man säga , från 3 till 11 :O .

Men idag så är det Lördag och jag ska träffa Rebecca , Sara och Nicole vid Odenplan snart , för vi håller på med vårt science project :P Så måste gå nu och fixa mig , och sen så drar jag ;) Men det var allt för nu , Puss o Kram Patty <3



RSS 2.0