Fun or what ;)

1. Sätt iPoden på "blanda spår"
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.
4. Fuska inte.

Vad var det första du tänkte på när du vaknade?
Whats my age again
Vad är det sista du kommer tänka på innan du somnar idag?
Come Together
Hur är det med kärleken?

London Calling
Vilken låt passar bäst in på den som du håller kär?
Come As you are
Hur mår dina vänner?
Numb
Tycker dina vänner om dig?
Ecuador
Hur ser folk dig som?
Wonderwall
Spanar folk in dig?
Umbrella
Är du bra i sängen?
Vertigo
Har någon sexfantasier om dig?
Superhuman
Hur kommer du att dö?
Otherside
Vilken låt beskriver ditt utseende mest?

Sleep
Vilken låt beskriver din personlighet mest?
Superstar
Hur är det med ditt liv?
Stronger
Hur kunde det ha varit i ditt liv om du hade valt andra vägar?

Move Away
Hur kommer ditt liv att bli?

Me aginst the world ( haha!)
Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?

Shadow of the day



Hur kommer sommaren att bli?

Because of you
Finns det någon som e hemligt kär i dig

Let it rock
Kysser du bra?
Dangerous
Mår din kropp bra?
Right here
Får du tillräckligt med sex?
Gimme more


Saturday

Hejsan :) idag så har jag jobbat med SOn projectet igen :( väldigt tråkigt men är tvungen men kollar sammtidigt på nån film på 6an "Driven" racing , he ganska bra faktist med Sylvester Stalone , annars så har det inte hänt så mkt idag.


Have fun while im doing my project .. :)

P.S längtar till sommaren :D


Fredag

Tjoosan :)  har slösat hela min dag med sömn idag :( vaknad kl 14.45 ! Jag fattar inte , så hela min dag blav förstörd på en fredag ... inte bra ... Har annars bara jobbat med mitt tråkiga project , jobbar förtfarande på det , så jobbigt , tråkig fradag ,

Bye 4 now :)




Åhh civics sugger ....

The Dark Knight

Hello :) har inget o göra så ska kolla på Batman , the dark knight !! Älskar verkligen den filmen och Jokern är så skön .. !! o R.I.P Heath :( ..


Rolig Torsdag !

Heej  , idag så träffade jag ida :) men på morgonen så försov jag mig :P jag la mig halv 4 igår ( elr idag ?) och så vaknade jag halv 1 och skulle träffa Ida halv 2 , fast träffade henne 2 ist , så blev bra in the end :) Först så gick vi på Espresso House o fikade , mums :) och efter det så gick vi runt i massa affärer och sen så gick vi på bio :) haha filmen var tråkig , men sj´krttade iaf för den var så tråkig ( i´m weird sometimes :P ) men det var min dag ;) ajuste , har ajg sagt att jag har fått en ny ipod .) yess indeed !

PEACE ,


Plugg och The Hills :)

Tjena , arbetade lite med mitt SO project nyss , vilket var bra för behövde det :P men nu så ska jag kolla på The Hills :) yeah ! Have fun


Sportlov

Tjooho , hello ! Har inte skrivit på bloggen för har inte haft ork .. Men det var skit roligt i Romme ! Åkte med all typ :) väldigt roligt , haha och när man satt på sitt liftarna så sa alla olika saker som typ " Akta ! " eller nåt sånt och så gjorde folk det haha ! :P . Nu så har jag sportlov , och det är skönt :) fast har läxor och project att göra  , åhh , fuck ... men annars så har jag bara chilat , so far men imorn så ska jag träffa Ida , ska typ gå på bio elr nåt :)

Bilder från Romme ...


 
Kram Patti <3

Romme imorn !!

Helllo :) har märkt att jag inte har skrivit på länge :P heh men har inte hänt så mkt den här veckan , men imrongon så kmr det bli skit roligt !! Ska åka till Romme med skolan :D yeah ! Måste lägga mig tidigt för ska upp kl 5 på morgonen :P , åhhh längtar verkligen !! .Och sen så kmr jag hem vid 8 typ :)

Ha det så roligt , för jag vet jag kmr det :P !!

Tråkig Söndag

Hej älskningar ! Igår så hade jag det väldigt mysigt , så blev glad :) Men idag så har det varit en tråkig Söndag. Jag gillar verkligen inte Söndagar för man känner sig bara depprimerad och så är det slut på helgen o skolan vänta elr hur ? Am i not right ? Men iaf så har jag pluggat idag , ska göra det mer senare , för vi har 2 prov imorn . Ska kolla nu på några avsnit av The Hills och så kmr jag vara ensam hemma ett tag eftersom mina päron ska ut ... Vad kan man hitta på ?

Bye darlings <3


Happy Valentines day <3

Hejsan :) igår så var det väldigt trevligt :) , gick på bio med 16 pers typ , heh väldigt många :P men roligt. Skulle ju gå på Friday the 13th , som sagt men vi hade otur så det blev nån film som hette "The Wrestler" som var konstig ..Och sen så hade vi problem med biljeterna hah. Men idag så är det Alla hjärtans dag :) woho ! Ska träffa några idag , väldigt mysigt

Have a great Valentines day , Hungs n Kisses Patricia !


Fredag the 13th !

Hello babes ;) ! Sorry att jag har haft en dålig uppdatering men har inte haft tid och så har min internet inte funkat , men sånt händer ju :) . So lets go back in time. I tis så var jag hemma eftersom jag var sjuk :( men gick till skolan på ons för vi hade spanska prov . Och igår så hade vi inga lektioner eftersom vi hade Friendship day , så kallad vänskaps dagen :P hade olika avtiviteter och på rasten så fick man bullar och varm choklate :) mmm gott ...Och idag så är det FRIDAY THE 13TH !! hah men hade lite otur på matten , eftersom nån viss människa höll på med mig ( n u know who!) så fick jag flyta på mig , och sitta brevid Mr. Midgley , not fun at all ... Men efter skolan så hängfde jag med Ida , var i stan åt mat , och gick runt o sånt :) men ska åka tillbaks sen för ska gå på Friday the 13th idag :O hoho !! Camp Crystal Lake is waiting 4 us ...

Ha en rolig Fredag , Patty :)




Hahha

Biologi Prov

Shoo , my mates ;) idag så hade vi biologi prov i skolan -_- he var inte så lätt men hoppas att det gick bra :) efter skolan så hade jag polska , pratade om alla hjärtans dag som är på lör , o angående det , så närmas Freaky Friday :O woow !
Och skulle ha gympa idag men gick inte eftersom mådde dåligt . Men hörs senare :)

Patricia :)


Gossip Girl


Heej , åhh väntartills Gossip Girl ska börja :) , xoxo

Sjuk :(

Hello :) mår dåligt idag , elr har haft i halsen sen i fredas , och sen så har det blivit värre :( hostar o sånt ... Men ska gå till skolan imorn ändå , för vi har 2 prov så.. Annars så har jag bara varit hemma tagit halstabletter och druckit te :) Och kollade på filmne "P.S I love you" åhh den var verkligen sorlig :( o värt o se den :)  men måste plugga lite nu.
Hugs n kisses

Skoj på en Fredag

Hello :) sorry att jag inte skrev igår men hade aldrig tid , för magda sov hos mig ;) he väldigt trevligt . Igår så var det en helt okej dag i skolan , förutom vädret , det var blött och min skoar blev helt blöta :( men efter så var jag med magda. Först så åkte vi in till stan för att köpa biljeter tll Bolt - 3D , hehh var rolig , specielt den lila hamstern. Efter det så gick vi runt i Hötorget och träffade Cissi och Sara :) . Sen så åkte vi hem , och hade det rolig haha tog på högsta voymen på musiken , och dansade heheh . Efter så åkte vi och såg Bolt , och det :) Och idag , så träffade jag min mamma i stan , och köpte 2 nya filmer, P.S i love you och The Dark Knight ( som jag ska kolla på nu ) , och juste , idag så var det väldigt dimmigt :O man såg ingenting, och när jag gick ut så var typ ingen på gatan så det kändes som det var nån ghost town elr nåt , läskigt . ...

Ciao Patricia :)


Birthday in 3 months

Heloj ;) fyller år om 3 månader från o med idag ;) mohahhahaha , SUCKERS!!!!!!! hahahhahahhahahahahaahahah

Rolig Torsdag ?

Heheh ajuste ., glömde o säga att på rasten så var det kul iaf :) åkte "pulka" vid skolan där nere , fast egentligen så var det stora blåa plast påsar som kom från lunchrummet ;) heh blev helt blöt , men det var kul ;)

Tråkig Torsdag

Helllo sötisar ;) idag så var det välldigt tråkigt i skolan. Hade 3 lektioner eng idag :O och så hade vi prov: "/ hoppas att det gick bra kändes som det men samtidigt inte :S men får väl se. Och sen så hade vi S.O , tråkigt vi har civics nu , blää .... Efter skolan så åkte jag hem , och är hemma nu , fast måste gå nu , ska göra svenskan :( .

Ses <333

Åhh , har fått så mkt läxor nu , och så har vi prov nästa vecka :(

Onsdag

HEJSAN :) Kollar just nu på 6an på "Bourne Identity" har sett den flera gånger men skadar väl inte o kolla på den igen ;) idag så har det varit en vanlig dag i skolan , fast tråkigt med dubbel science , revision .. men mr.ram var ändå rolig idag , hehe Fight or Flight :P . IDg efter skolan så var jag iaf med ida. Elr först så var hon på hemsprråk så fick åka til min mammas jobb och sen så träffade jag henne kl 4 . Vi gick på bio och såg " I talet lyser stjärnorna" heh fast vi fick vänta i 2 timmar innan den började ,så vi åt upp alla våra snacks typ , som vi alltid gör och lyssnade på musik. Fat filmen var väldigt bra , åhh Tsatsiki var så gulllig ;) naww ,he. Haha och så var det nåns mobil som ringde och så så nån " VA fan , fuck you !!" hehe , och så grätt alla också , kunde höra när folk snyftade :P men ska läsa klart min eng bok nu , har 2 kapitel kvar , så det är inte så mkt men iaf ,

Ciao , Patricia


Movie Night

Spännade ;) !! Ska kolla på 3an på "Hide and Seek" :O , scary !!


Lång Tisdag

Hello :) idag så hade jag sovmorgon men för det så slutade vi sent. Efter skolan så gick jag hem , har inte gjort så mkt , ska iaf läsa klart våran eng bok " The other side of the truth" den är sådär , men bättre än våra föra iaf , "Me and my shadow" :P , hehe men ska kolla på Top model 11 nu , så hörs senare  , Patty <3.


Same old boring Monday

Hello alla läsare ;)  idag så var det väldigt tråkigt i skolan. Förmiddan var väl okej men efterniddan var jobbig , N.O  och dubbel matte :P . Kom hem för typ 1 timme sedan , och väntar tills jag ska åka på min gymnastik :) ajuste glömde o skriva vad jag gjorde igår . Igår så var jag i Kungsberget hela dan :D! Yeahy , det var skit kul !! Åkte med A , och var första gången jag åkte i år :) fast skadade mig haha , fastnad i en lift och åkte in i en skylt , heh men det roliga var att alla som ville svänga av där ramlade hela tiden :P tss och nu så längtar jag tills jag åker till Romme med skolan ;)
har bilder på när vi åkte skidor men A har de på mobilen så kanske lägger up de senare

Kramar , Patti :)


RSS 2.0