Weekend + more

Tja snyggingar ;) I Lördags så sov jag hemma hos Alex. Hon hade ju en suprise till mig och det blev en kontser för Earth Hour i Skansen :) Var där också med Magda och Sara ;) Det var olika som sjöng Suguarplum Feries , E.M.D , m.m. Och kl 20:30 så blev det mört , och så var det dimmigt så det såg ut som nån Ghost town :O läskigt var det . I Söndags så var jag hemma och myste. Och idag så hade jag min första prao dag hos hunddagiset , vid Karlaplan :) Hhaha åhh de var så gulliga och fick gå med 8 hundar , jobbigt .. Men ser verkligen fram emot imorn , för då ska jag träffa min wonderful Maggie  <3 , ska gå på bio med henne , har blivit våran tradition , right M ;) ? Och så var det så varmt idag :) Och såg att det ska vara 20 grader i Polen den här veckan !!! Det är ju jätte varmt :O !

Many hugs from me <33


Friday , I´m in love

Hello my cute readers ;) Idag så var det min sista dag på mitt första proa :D. Yes !! Är så glad , för var tvungen och jobba från 10 - 17:30 och de använde oss som slavar ju ! What the hell ?! :O Men nästa vecka så ska jag praoa på ett hunddagis ;) Och det är så skönt , för kmr typ jobba från 10 - 15:00 , heh typ vid Karlaplan så det är nära you , Maggie ;). Men iaf så fick jag ett presentkort från mitt prao idag  och efter det så gick jag och köpte Gossip Girl , 1 säsongen ! Som jag kollar på just nu ;) Och senare så ska jag klla på " The hills have eyes" HAHA det är en skräckfim om monster typ som bor i bergen och är kanibaler , Men omg , haha det´n är rolig och konstig , skrattade typ hela tiden , Remember Magda ;) Visas på 4an kl 00:10 , mohah! Och imorgon så ska jag sova hemma hos Alex ;) Hon har nå suprise till mig :O Säger att jag ska ha varma kläder och en ficklampa ? Any ideas where this might go to ?

xoxo Patricia




8:30PM local time, wherever you live on planet earth. Saturday 28 March 2009

 

Lördagen den 28 mars 2009 klockan 20.30 släcker miljontals människor över hela världen ljuset i en manifestation för klimatet. Genom en enkel handling - att släcka ljuset under 1 timme - kan du vara med och sända en signal till världens makthavare att de vid FNs klimatmöte i Köpenhamn i december ska våga fatta de beslut som krävs för en framtid på jorden.

 

A supriseing day :D

Hello my cutepies ! Idag näsr jag praode , så kom Magda och Alex och hälsaDE PÅ MIG !! Blev så glad :D och fick en välldig gullig present från de , Monica Mastermind , hahha  thanks guys :) so sweet . Hhah och de berättade att det tog 2 timmar för de att komma dit , för ärligt talat , så ser det ut som jag proar på landet elr typ mitt i ingenstans , haha. Men iaf , efter jag hade slutat så drog vi till Östermalm , hah och på vägen dit , så hade vi det roligt , skrattade väldigt mkt. När vi kom fram till öster , så gick vi till Fältan , där så åt vi på Mc :) Hhaha gud vad vi skrattade där , hahha , fick ont i levern typ elr nånstans , för jag skrattade så mkt ! Och Magda spottade ut vatten och glass , haha ! Magda and Alex , you made my day !!!


Monica Mastermind :)

Lång dag :(

Hejsan :) Igår så hade jag min första prao dag ;) hah , igår så var det väldigt tråkigt :( var tvungen packa upp saker och sånt men idag , så var jag och tog hand om chincilor och kannier ;) väldigt kul , de är så gulliga. Fast det som är dåligt är att jag slutar så sent :( slutar 17:30 , inte roligt och idag så snöade det också !! Det är snart April och det snöar ?! Hållå ?
Hörs när vi hörs ;)

Crazy Sunday !

Hey guys ! Idag så hade jag gäster hemma , :) Heheh lite jobbigt med barnen då , hade en galen 6 - åring som sprang och slog mig hela tiden och en 12 - årigsom snackade hela tiden S på msn om konstiga saker :S. Men annars så var det mysigt ;) och imorgon så ska jag ha min första prao dag :P haha får se hur det kmr o bli , ska nämligen jobba i en djuraffär , hah kmr bli skoj ;) Men just nu så kollar jag på 3an , " I hennes skor" :) See later mates !


Can I Have you´r number ?

Hahhah , S visade den för mig , heheh


Everything you can do , I can do better

Tjena kompisar :) idag så var jag med min mamma på stan :) Köpte 1 gulig tröja (?) till sommaren , 2 linnen och 1 par jeans från Cheap MOnday :) Och sen så åt jag i Kungshallen där jag träffade Sara och Nicloe :) Efter det så åkte jag hem och kollade lite på nån film jag köpte igår , "Blood Diamond" har inte sett hela men so far so good , kan jag säga ;) Hahha är en liten närd nu som kolalr på Star Wars och Sings på tv :P och båda är ju typ om utomjordingar :P på tv 4 och tv4+ , haha , ajuste skulle inte gå till våra "vänner" idag men det är typ nästa vecka .. Ne men nu ska jag kolla vidare på tvn , och imorngon ska jag ha gäster , min mammas gudson kmr till oss ,Patrik , som är en jobbig , bråkig liten unge. He´s going to be a pain in the ass , kan jag bara säga  <3


Friday and no more school ! Hell yeah !!

Hello sugars ;) sitter här och sricker Burn och ska snart kolla på Gossip Gilr :P Men igår så var det kul ;) hade ingen internet så kunde inte skriva , blir lite irreterande på det ... Igår efter skolan , så var jag tvungen och gå tlll läkaren , men efter det så träffade jag Magda , Sandrqa , Sara , Leo , Sharre , Jonis och Linus på Burger King. Satt där och praade iaf och efter det så åkte vi till Östermalmstorg/Stureplan för jag , Magda och Sandra ville ha armband ;) he. Och efter det så gick vi runt där. Sen så åkte jag Och Sandra hem till henne. Vi gick och köpte pastasallad och brownies och sånt , för våran picknick som vi hade i Humlan :) men det var väldigt kallt så vi åt snabbt , hehe och efter det så kollade vi på olika Vänner avsnit hemma hos henne, A moment on on the lips , forever on the hips , hahah och gjorde andra saker ;)

ska träffa min mamma vid 1 i stan , och sen så är vi bjudna till några gäster typ ;) Have a great day , Patty !


Torsdag :)

Tjenare babes ;) idag så hade jag 3 engelska lektioner :O jag vet , lite jobbig och specielt idag när vi skulle skriva en sammanfattning om en film så fick man vänta tills alal blev klara , och blev klar rätt så tidigt och fick vänta ungefär 40 min tills man fick gå -_-. Fast efter skolan så träffade jag först Ida och så åkte vi till östermalmstorg och träffade Sara där :) Haha ajuste, vi träffade Martin där hha , han som gick förr i våran skola :P Och sen så var jag med de när de letade efter prao och det blev 7/11 ;) . Och efter det så åkte vi till T - centralen och hängde där en stund. När jag kom hem så åt jag mat , för jag o Ida var väldigt hungriga och trötta när vi var i stan -_- . Så det blev B&J och pastasallad ;) Nu så ska jag kolla på några nya Gossip Girl avsnit !!! Älskar Gossip Girl :D Så spännadne nu med nya avsnit , cant wait !!
C ya Later ;)

Våren har äntligen kommit !

Hello my sweeties ! Idag när jag gick ut så kände man att våren har kommit ! Yeah , man blir så glad , verkligen !! Men som sagt så hade vi kemi prov idag  , gick ju ganska bra och var inte så svårt heller ;) Annars så har det bara varit en vanlig dag idag , och ska snart börja göra min läxa :P Måste läsa flera kapitel om Kristendomen ... kmr ta långt tid. Men kanske skriver nåt mer senare , But thats all 4 now , Patty :).

Plugg

Hejsan ;) håller på med svenskan just nu , men har det lite svårt  och så måste jag öva till science , har prov i kemi imorn :( men har prao snart :D yeah !

Helgen + Måndag

Hello alla bloggläsare ;) sorry att jag har inte skrivit på väldigt länge men min internät är trög , och hatar det . Men iaf .. I Fredags så var jag med S. Vi hängde runt , såg massa med kändisar , som typ Elin Kling , den där tjejen från A*teens och så de från melodifestivalen ;P heh. Och senare så gick vi på bio och såg Slumdog Millionare! OMG  , den var väldigt bra kan jag bara säga , rolig och sorlig , rekommenderar den verkligen , och dessutom så har den fått 8 oscars ! Sen i lördags så var jag på Söder , nästan hela dagen , var där 3 gånger  ;) hehe , och senare på kvällen så åkte  jag till några gäster som bor vid Söder , och de hade en jätte fin utsikt , kunde se hela Globen och allt ! Och i Söndags så var jaga bara hemma och chillade :) Kollade på väldigt många nya avsnit på Gossip Girl o´ch det är så spännadne :) . Idag så har det varit en trög dsag. Var trött i skolan och så hade vi matte prov idag som ingen fattade, heh och var väl sådär på det , men ingen fattade helt enkelt , very weird :S. Och efter skolan så hade jag hemspråk 1 timme . Gillar inte måndagar , tror att ingen gillar det , det är en sån lång dag :( . Men nåt jag verkligen ser fram emot är att jag ska praoa i 2 veckor om bara 4 dar :D och sen så har vi posklov så det betyder att vi har ingen skola på 3 veckor !! Fatta vad skönt , man blir så glad !



Gossip Girl

Hejsan :) skriver senare om min helg ;) men nu så kollar jag på GG , hörs senare <3


Old stuff , hahah!


Yesterday is history , Tomorrow is a mistory and today is a gift

Hello sugar :) har inte skrivit på länge , jag är väldigt dålig med det här men ska bli bättre ;) Idag så hade vi ingen skola eller vi hade utvecklingssamtal i skolan idag och jag hade tid kl 7:30 ! Jobbigt men kom hem för 1 timme sen typ, men ska gå på bio senare :) Men igår så var det roligt :D. Magda kom hem till mig o vi hade kul som vi alltid brukar ha ;)

Ses när vi ses .. ;)


Oj!

  Hej , opps , märker att ajg inte har skrivit på 5 dagar ! Sorry men hade mycket o göra med projectet :P men nu är det skönt för vi får inga läxor mer , för nu iaf... Igår så var det Fredag :) väldigt mysigt var det också :) Efter skolan så var jag med Magda , Sara och Amanda. Vi åkte till Söder och åt där :) och sen så hängde vi där. Och efter det så gick jag hem till Magda. Där så åt vi mer , kollade på "Jhon Tucker must die" och en galan sak som jag blev utsatt för .... 
   Idag så vaknade jag vid 12 ungefär , väldsigt skönt :) och sen så åkte jag in till stan för att träffa min mamma och köpte någgra saker :) Och efter det så träffade jag Sandra , först så gick vi och åt på Kungshallen och sen så gick vi runt , haha fast det var väldigt kallt , och kom hem för 30 min sen typ .Ha en trevlig kväll <3

Måndag , måndag , måndag

Hejsan :) hade ingen skola idag , yes ! Men imorn så börjara verkligheten. Ingen mer lov , inget sovmorgon .. n back to school , fast det blir härligt att se alla !! Har inte gjort så mkt idag , hade gympa kl 18:00 o kom hem 19:30 har gjort lite läxor o sånt. Men nu ska jag kolla på "The Stepfort wives" haha den rolig och konstig :P men den är bra :) . Den började nyss på kanal 9 , för er som är intresserad , med Nicole Kidman  ;) .

Ciao <3





Project .... igen ...

Hejsan , åhh har typ bara varit instängd i mitt hemm och typ bara gjort mitt project ... verklgen tråkigt , men är lite glad för vi börjara skolan på tisdag och inte måndag ;)

Ska lägga mig snart , är skit trött , vet inte vrf ..(?) , så säger nog godnatt nu <3

RSS 2.0